Asp.net Joc De Paraula De Codificació

Iniciat per Zeyac, Des 12, 2023, 04:08 PM

« anterior - següent »

Zeyac

Hola i benvinguts! En aquest article, ASP[punt]net, anem a abordar el tema de la codificació mitjançant un joc de paraules. Els jocs de paraules, s'ha convertit en un popular manera de forçar la nostra ment i la nostra llengua habilitats per a la prova. Tenir un temps divertit i al mateix temps ajudar a millorar la gent del vocabulari. En aquest article, ASP[punt]net, vam disseccionar com a codificar utilitzant simple joc de paraules.

Introducció a
Asp[punt]net, el popular web de marc per a la creació d'aplicacions web. Asp[punt]net, desenvolupat per Microsoft, i és extremadament fàcil d'utilitzar. En aquest article, ASP[punt]net i anem a codificar utilitzant l'última versió d'un joc de paraules. El nostre joc de paraules, l'usuari introdueix una paraula per a introduir una paraula i correcta, punts guanyarà.

Un ple Asp[punt]net joc de paraules creació d'un projecte és una molt completa tema. No obstant això, aquí hi ha algunes que es poden fer amb un codi que podem explicar.


Obert de Visual Studio i crear un nou Asp[punt]Net projecte per a la creació. El nom del seu projecte com una aplicació web, i com a plantilla "Buit" opció.
Interfície per a dissenyar una caixa d'entrada a la teva pàgina web, podeu afegir un botó i una etiqueta. Podeu posar aquest codi en el cos de l'etiqueta de la seva pàgina web:

  <asp:TextBox ID="txtKelime" runat="server"></asp:TextBox>
  <asp:Button ID="btnGonder" runat="server" Text="Gönder" OnClick="btnGonder_Click" />
  <asp:Label ID="lblSonuc" runat="server"></asp:Label>


Crear una base de dades de la connexió a la web.fitxer de configuració, podeu afegir els següents codis. En aquest exemple, SQL Server Express s'ha utilitzat.

<configuration>

  <connectionStrings>
    <add name="BaglantiCumle" connectionString="Data Source=.\SQLEXPRESS;Initial Catalog=KelimeOyunu;Integrated Security=True" providerName="System.Data.SqlClient" />
  </connectionStrings>
</configuration>


Vostè pot utilitzar una varietat com una llista de paraules. En aquest exemple, la llista la paraula "poma", "pera" i "Taronja" es compon de les paraules.

string[] kelimeListesi = { "elma", "armut", "portakal" };

En fer clic al botó, podeu utilitzar el codi següent per comprovar que l'usuari introduït per una sola paraula. En aquest exemple, la paraula correcta és introduït, l'usuari puntuació augmenta.

protected void btnGonder_Click(object sender, EventArgs e)
{
    string cevap = txtKelime.Text;
    if (kelimeListesi.Contains(cevap))
    {
        int puan = (int)Session["Puan"] + 1;
        Session["Puan"] = puan;
        lblSonuc.Text = "Doğru cevap! Puanınız: " + puan;
    }
    else
    {
        lblSonuc.Text = "Yanlış cevap!";
    }
}


Per mostrar el resultat, vostè pot utilitzar el següent codi.
int puan = (int)Session["Puan"];
lblSonuc.Text = "Puanınız: " + puan;


Per reiniciar el joc, podem usar el següent codi.

{
    Session["Puan"] = 0;
    Response.Redirect(Request.RawUrl);
}

Com a mesures de seguretat, podeu utilitzar parametritzable consultes per a proporcionar protecció contra SQL injection atacs. Per exemple, podeu utilitzar una consulta com la següent:

SqlCommand cmd = new SqlCommand("SELECT * FROM Kullanicilar WHERE KullaniciAdi = @kullaniciAdi AND Sifre = @sifre", conn);
cmd.Parameters.AddWithValue("@kullaniciAdi", txtKullaniciAdi.Text);
cmd.Parameters.AddWithValue("@sifre", txtSifre.Text);


Aquests exemples Asp[punt]net projectes joc de paraules que mostra només un parell de passos. No obstant això, seguint aquests passos i crear el seu propi afegint característiques, completar un joc de paraules es pot crear un projecte.


El resultat

Asp[punt]net per a codificar utilitzant simple joc de paraules és molt fàcil. Seguint els passos en el procés, l'usuari introdueix una paraula, quan una paraula entra en un joc que vostè pot guanyar punts correcta quan és possible codificar. També, la Base de dades Connectivitat i mesures de seguretat, incloent-hi afegint tot el necessari característiques, podem millorar el nostre joc.

Preguntes freqüents
puc obtenir una llista de vocabulari?
Una llista de vocabulari a l'internet vostè pot obtenir de la llista de paraules. També podeu crear les vostres pròpies llistes de paraules.

Puc traduir el joc en diferents idiomes?
Sí, Asp[punt]net en el joc mitjançant l'ús de diferents llengües, que es pot traduir.

Puc establir diferents nivells de dificultat en el joc?
Sí, l'elecció de les paraules per canviar el nombre de paraules a la llista de paraules i el joc es pot establir diferents nivells de dificultat.

El joc en dispositius mòbils, puc jugar massa?
Sí, Asp[punt]net aplicacions web poden executar en dispositius mòbils.

El rendiment del joc com serà?
El rendiment pot variar depenent del nombre d'usuaris i la mida de la paraula de la llista. No obstant això, ASP[punt]net el rendiment és molt alt i fa ràpida de treball de la joc.