Aquesta declaració ha estat elaborada amb la finalitat de proporcionar informació sobre com es recopilen, usen, comparteixen i protegeixen les dades personals dels usuaris de Zeyac[dot]com.

Dades Personals Recollides
Zeyac[dot]com pot recopilar automàticament certes dades personals quan els usuaris visiten el lloc. Aquestes dades poden incloure l'adreça IP de l'usuari, el tipus de navegador, la pàgina de referència, la data/hora de la visita i informació estadística similar. A més, també es pot demanar informació personal com nom, adreça de correu electrònic, informació de contacte durant el procés de registre de l'usuari.

Ús De Dades Personals
Les dades personals recollides es poden utilitzar per a les finalitats següents:

  • Tramitar i atendre les peticions dels usuaris,
  • Proporcionar i desenvolupar serveis,
  • Per proporcionar contingut personalitzat als usuaris,
  • Enviar notificacions als usuaris i informar-los sobre les actualitzacions,
  • Millorar l'experiència de l'usuari i personalitzar el lloc.

Compartir Dades Personals
Zeyac[dot]com no comparteix, ven ni lloga les dades personals dels usuaris amb tercers. No obstant això, les dades personals es poden compartir en determinades situacions quan les obligacions legals ho requereixin o quan hi hagi consentiment explícit de l'usuari.

Seguretat De Les Dades Personals
Zeyac[dot]com adopta les mesures tècniques i organitzatives adequades per garantir la seguretat de les dades personals dels usuaris. Aquestes mesures estan dissenyades per evitar accessos no autoritzats, pèrdua de dades, mal ús i modificacions. No obstant això, atès que no és possible garantir la total seguretat de les dades transmeses a Través D'Internet, els usuaris també haurien de considerar els seus propis riscos.

Drets De L'Usuari
Vostè té els següents drets sobre les seves dades personals:

  • Saber amb quina finalitat es tracten les seves dades personals,
  • Demanar la correcció de les seves dades personals incorrectes o incompletes,
  • Sol * licitar la supressió de les seves dades personals,
  • Oposar-se al tractament de les seves dades,
  • Exercir el dret a la portabilitat de dades.

Per tal d'exercir els seus drets abans esmentats o actualitzar les seves dades personals, nosaltres info@zeyac.com podeu contactar des de l'adreça.

Canvis
Aquest avís ES pot actualitzar de tant en tant d'acord amb la legislació vigent. Per tant, es recomana que els usuaris revisin aquesta notificació regularment. Darrera actualització: 12 desembre 2023