Registration Agreement

Accepta, durant el seu ús d'aquest fòrum, que no enviarà material que és fals, difamatori, inexacte, injuriós, vulgar, odiós, hostil, obscè, profà, sexualment orientat, amenaçant, invasiu de la intimitat d'una persona, material adult, o altrament en la violació d'algun dret Internacional o Llei Federal dels Estats Units. També accepta no enviar material amb drets d'autor (copyright) llevat que tingui el copyright o tingui escrit el consentiment del propietari del material amb drets d'autor. Spam, induar posts amb publicitat, els anuncis, cartes|lletres de cadena, esquemes de piràmides, i solicitations també es prohibeixen en aquest fòrum.

Fixi's que és impossible per al personal o els propietaris d'aquest fòrum per confirmar la validesa de correus. Si us plau recordi's que no controlem activament els missatges enviats, i com a tal, no són responsables perquè el contingut contenia dintre. No garantim la precisió, completesa, o utilitat de cap informació presentada. Els missatges enviats expressen les vistes de l'autor, i no necessàriament les vistes d'aquest fòrum, el seu personal, les seves filials, o el propietari d'aquest fòrum. Se n'anima qualsevol que sent que un missatge enviat sigui objectionable notificar un administrador o moderador d'aquest fòrum immediatament. El personal i el propietari d'aquest fòrum reserven el dret per treure contingut objectionable, dins d'un marc de termini prudencial, si determinen que aquella supressió és necessaria. Això és un procés manual, tanmateix, si us plau adonar-se que poden no ser capaços de treure o editar missatges particulars immediatament. Aquesta política s'aplicarà també a l'informació de perfil del membre.

Tú ets l'únic responsable del contingut dels teus missatges enviats. A més, accepta indemnitzar i mantenir-se inofensiu els propietaris d'aquest fòrum, alguns llocs web relacionats a aquest fòrum, el seu personal, i les seves filials. Els propietaris d'aquest fòrum també reserven el dret per revelar la seva identitat (o qualsevol altra informació explicada s'acumulava sobre aquest servei) en cas d'una queixa formal o demanda judicial que sorgeix de qualsevol situació provocada pel seu ús d'aquest fòrum.

Té l'habilitat, mentre s'inscriu, per escollir el seu nom de l'usuari. Recomanem que mantingui l'apropiat nom. Amb aquest compte d'usuari que està a punt de registrar, accepta que mai no compartirà la seva contrasenya amb una altra persona excepte un administrador, per a la seva protecció i per raons de validesa. També accepta que MAI no utilitzarà una altra persona explicar qualsevol raó. També ALTAMENT li recomanem que utilitzi una contrasenya complexa i única per al seu compte, per evitar robatori del mateix.

Després que s'inscrigui i es connecti a aquest fòrum, podrà omplir un perfil detallat. És la seva responsabilitat presentar informació neta i acurada. Qualsevol informació el propietari de fòrum o personal decideix ser inexacte o vulgar per naturalesa serà tret, amb o sense previ avís. Les sancions apropiades poden ser aplicables.

Si us plau fixi's que informa que amb cada correu email, el seu IP encari, en l'esdeveniment que necessita ser prohibit d'aquest fòrum o es contactava el seu ISP. Això només passarà en cas d'una violació essencial d'aquest acord.

També fixi's que el programa posa una cookie, un arxiu de text que conté miques d'informació (com el seu nom de l'usuari i contrasenya), a l'amagatall del seu navegador. Això NOMÉS s'utilitza per mantenir-lo registrat dins/fora. El programari no recull o no envia altra forma d'informació al seu ordinador.