Aquesta política de galetes, Zeyac[dot]com s'ha elaborat amb la finalitat d'informar els usuaris sobre les galetes.

Què és Una Galeta?
Les galetes són petits fitxers de text situats al vostre navegador pels llocs que visiteu. Aquests fitxers s'emmagatzemen al vostre ordinador o dispositiu mòbil per tal que el lloc us proporcioni serveis especials i millori l'experiència de l'usuari. Les galetes poden contenir informació sobre vostè i es poden utilitzar per reconèixer-lo en la seva propera visita.

Galetes Utilitzades
Zeyac[dot]com pot utilitzar els següents tipus de galetes:

Galetes obligatòries: aquestes galetes són necessàries per a la funcionalitat bàsica del lloc. S'utilitzen per realitzar operacions bàsiques com accedir al lloc, iniciar sessió, omplir formularis. El rebuig d'aquestes galetes pot impedir-vos utilitzar correctament el lloc.

Galetes de rendiment I Anàlisi: s'utilitzen per rastrejar el rendiment del lloc, analitzar el trànsit de visitants, detectar errors i millorar l'experiència de l'usuari. Gràcies a aquestes galetes, la informació sobre com els visitants utilitzen el lloc es recopila i s'informa de forma anònima.

Galetes publicitàries: s'utilitzen Per garantir que els anuncis es publiquin d'acord amb els interessos dels usuaris. Es posen a través de socis publicitaris de tercers i poden rastrejar els hàbits de navegació de l'usuari en altres llocs diferents del lloc.

Comprovació i Eliminació De Galetes
La majoria dels navegadors tenen la configuració predeterminada per acceptar galetes. No obstant això, si ho desitja, pot controlar o rebutjar les galetes canviant la configuració del seu navegador. Tingueu en compte que si desactiveu les galetes, és possible que algunes pàgines no funcionin completament.

Podeu utilitzar la secció de configuració del vostre navegador per controlar o eliminar les galetes. Per obtenir més informació sobre la gestió de galetes al vostre navegador, consulteu els fitxers d'ajuda del vostre navegador.

Canvis
Aquesta política de galetes es pot actualitzar de tant en tant d'acord amb la legislació vigent. Per tant, es recomana que els usuaris revisin aquesta política regularment. Darrera actualització: 10 de juliol de 2023

Comunicació
La nostra pàgina de contacte o info@zeyac.com pots contactar amb nosaltres a través d'ell.