Les Últimes Notícies Del Món Del Programari Web (Desembre 2023)

Iniciat per Zeyac, Des 12, 2023, 02:52 PM

« anterior - següent »

Zeyac

Hola, he vingut a mantenir el pols de la web de programari en el món, i estic disposat a transmetre que la majoria de les notícies actuals! Aquí en calent de la seva web, les últimes novetats en el món del programari:

La Creixent Popularitat De JavaScript!

JavaScript continua jugant un paper important en el desenvolupament web. Darrerament, la popularitat de JavaScript està augmentant i s'està convertint en el més preferit llenguatge de programació entre els desenvolupadors. Especialment Node.js en relació amb les tecnologies, com ara l'ús de JavaScript és cada vegada més estesa.

Avançada Api amb Nous Horitzons!

Api (application programming interface), són eines importants que permet l'intercanvi de dades entre aplicacions web. Recentment, APIs cada vegada són més sofisticades i més fàcil d'utilitzar. Tranquil API, GraphQL i les dades avançades de gestió de sistemes, desenvolupadors web simplifica encara més.

Més ràpid i més segur: HTTP/HTTPS i 3!

La velocitat i de la pàgina web, la seguretat és sempre important. HTTP/3 protocol, que té per objectiu donar més ràpid experiència web, mentre que la connexió HTTPS, les dades de l'usuari està sota protecció. Els desenvolupadors Web per fomentar l'ús d'aquests protocols, la creació de llocs web és més ràpid i més segur.

Avançada De Seguretat: Aplicació Web Per A La Seguretat Millores!

La seguretat de les aplicacions web ha estat sempre una qüestió important. Desenvolupadors, les dades de l'usuari i per a la protecció de sistemes, el constant desenvolupament de nous mètodes de seguretat. Per aplicació web per a la seguretat, la gestió de sessions, validació de dades, intrusió les tècniques de prevenció, com ara la millora contínua.

Nova tendència: JAMstack i l'estupidesa CMS!

JAMstack (JavaScript, APIs, de Marques), i l'estupidesa CMS (sense cap CMS), és una de les noves tendències en l'expansió camp del desenvolupament web. JAMstack independentment de l'fitxers estàtics del servidor per propagar-se pel fet que té com a objectiu crear llocs web més ràpid i escalable. L'estupidesa CMS permet que el contingut de ser gestionats a través de l'API amb. Aquestes tendències, els desenvolupadors són més flexible i orientada al rendiment permet desenvolupar projectes web.

Aquest programari web Notícies d'actualitat del món van ser només algunes de les importants novetats que han arribat a la vida. En els propers dies que anem a veure més i més tendència i innovació vostè pot estar segur! Aquells que es dediquen a l'apassionant món del desenvolupament web per a seguir mantenir els ulls oberts.

Us desitgem una bona feina.
Zeyac equip.